Resto
Perfect gegrild vlees.
Ontdek onze vakkundig bereide gerechten van topkwaliteit.
Klaargemaakt zoals u het wil.
Geniet van onze vers gesneden Belgische friet , kriel-patatjes met kruiden boter of heerlijke patat-puree.
Steeds aangeboden door het huis
Voorgerecht
Soep van de bomma
Boulet in Geuzebier
Vers gesneden rundscarpaccio
Dessert
Dame Blanche
Crème Brulée
Onze gerechten worden vakkundig voor u bereid op onze Eik en fruithout gestookte grill
GRILL VLEES
Filet pur lady · 220gr
Filet pur normaal
Filet pur maxi
Château Briand – 2 pers.
Entrecôte (Belgisch)
Cote à l’os – 2 pers.
Bavette
Gelakt Speenvarken
Gemarineerde kip op de grill
VIS
Gegrilde Zalmfilet
Scampi in ’t panneke
Suggestie uit de zee
EN VERDER
Verse steak tartare (handgesneden)
Caviaar(10gr.)
Spare Ribs
Stoofvlees op grootmoeders wijze
EXTRA’S
Champignonroom
Peperroom
Den Entrecôte Diablo
Vlees jus met sjalot
Verse Tartaar
Gebakken champignons
Vers geklopte Béarnaise
Kruidenboter
Warme Appelmoes
Bieslookpuree met Parmesaan
Stroganoff met gegrilde paprikas
Rochefort gesmolten blauwe kaas
Robbespierre Rucola, Balsamico & Parmezaanse kaas
Warme groenten van het seizoen
BAKWIJZEN
BLEU
Het vlees is aan de binnenzijde nog volledig rauw.
Het is noodzakelijk dat het in de kern warm is.
SAIGNANT
Het vlees is meer gebakken, zodanig dat het aan de binnenzijde nog bloederig is.
A POINT
Dit vlees is helemaal niet meer rauw aan de binnenzijde, maar toch nog vrij sappig.
Het is juist op punt gebakken.
BIENCUIT
Het vlees is goed gebakken en mag niet meer rauw zijn aan de binnenzijde.
Het vlees zal duidelijk droger zijn dan de vorige bakwijzen.